torsdag 1. oktober 2009

Vanilla icing

4 ss. mel
3 1/2 dl melk
250 - 300 gr. smør
3 1/2 dl. melis
1 1/2 ts. vaniljesukker

Kok opp mel og melk, og rør godt til det blir tykt. Ha det over i en bolle og avkjøl helt.
Miks smør hvitt, så har du i vaniljesukker og melis litt etter litt. Tilslutt har du i melk og melpuddingen (puddingen MÅ være avkjølt, hvis ikke skiller icingen seg). Mikses i 3-4 min (bruk gjerne stavmikseren her for å forsikre deg om at det ikke finnes klumper i den).

Tips: Jeg bruker å ha i noen dråper vaniljeessens, da smaker den mye bedre. Hvis ikke du har dette kan du godt tilsette 1 ekstra ts. vaniljesukker.

2 kommentarer:

  1. Heia kakebakern! så in blogg du har! æ har lagt ut MASSE bra kake-oppskrifte. se på www.liller.blogg.no under "oppskrifter - kaker" kansje du finn ei oppskrift du kan bruke. klem christina

    SvarSlett
  2. Heia! Tusn takk! :) Har vært inne og titta litt allerede! Mange av de kaken ser utrulig god ut, og skal testes ut! Osteiskaka hørtes vældig interresant ut! :)

    SvarSlett