1 pk sitron gele
1 pk jordbærgele
Lag sitron gele som anvist på pakken og dryss i litt jordbærgele (ca. halvparten) til den blir oransje. Avkjøl, og hell i formen (IKKE springform!!). Sett gelen til avkjøling slik at den blir helt stiv.
1 pk fløte
1 pk lett rømme
1 pk tine naturell kremost
1 pk tine mandarin/ananas kremost
4-5 dl. melis
2 pk sitron gele
1 1/2 ts vaniljesukker
Kok opp gelen med ca 7 dl vann (IKKE 10 som anvist på pakken), og avkjøl.
Ha kremostene, rømmen, melis, vaniljesukkeret og fløten i en bolle og pisk det godt sammen.
Rør inn den kalde geleen litt etter litt, og hell ostekremen over den stivnede geleen i kakeformen. La den stå kjølig.
115 gr. smør
1 pk kjeks (bixit, digestive)
Bland sammen smør og kjeks i en foodprocessor til kjeksen er knust og det blir en fin, jevn masse.
Stryk kjeksmassen jevnt utover den stivnede kremen og inntil kanten av formen. La den stå kjølig til kjeksmassen er stivnet.
Om du bare har en springform, begynner du med kjeksen og avslutter med geleen :)
Jeg digger fortsatt denne opp-nedversjonen av ostekaka:) Knallfine! Men hvor får har du fått tak i formene?
SvarSlett