fredag 11. september 2009

Snickerskake

Bunn:
6 eggehviter
5 dl. sukker
350 gr. peanøtter
1 pk ritzkjeks
2 ts. bakepulver
2 ts. vaniljesukker

Eggehvitene og sukkeret piskes godt sammen.
Knus peanøttene og kjeksen i en foodprocessor og bland det med bakepulveret og vaniljesukkeret, så blandes det i egg/sukker blandingen og has over i ei langpanne.
Stekes ved 180 grader, nederst i ovnen i ca. 25-30 min.
Den skal være litt seig!

Eggedosiskrem:

100 gr. smør
200 gr. kokesjokolade
6 eggeplommer
100 gr. melis

Smøret og kokesjokoladen smeltes og avkjøles.
Pisk eggeplommene og melisen godt sammen og bland med den kalde sjokoladen.
La kremen stå kaldt i kjøleskapet noen timer før den has på kaka.

NAM!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar