2 1/2 dl. peanøtter
20 ritzkjeks
3 egg
3 dl. sukker
1 pk fløte
1 pk ferdig vaniljekrem
60 gr. smør/margarin
1 stor firkløversjokolade
Peanøttene og ritzkjeksen mikses i en foddprocessor.
3 eggehviter piskes stivt. Ha i 3 dl sukker, litt av gangen. Bland så egg og sukkerblandingen med peanøttene og ritzkjeksen. Ha hele blandingen i ei langpanne som er dekt med bakepapir.
Stekes ved varmluft. 160 grader i 20 minutter.
NB! Kaken må deles i to mens den er varm!
Pisk 1 pk fløte til krem med 1 strøken ts vaniljesukker. Bland så kremen med vaniljekremen. Når kaka er avkjølt, heller du fyllet over den ene halvdelen deretter legger du den andre halvdelen av kaka over fyllet.
Smelt 60 gr. smør og 1 firkløversjokolade, og avkjøl til blandingen er lunken (ca. 40 grader). Ha i 3 eggeplommer, litt etter litt. Dette smøres utover på toppen av kaka.
Kaka skal stå noen timer i kjøleskapet før servering! Helst over natta!
Denne er knallgod!! Velbekomne!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar